NOGOMET

Orgijala s cijelim fudbalskim timom, ostala trudna i sad svi moraju na test očinstva

Mirror

29.3.2018

Devetnaestogodišnja djevojka iz Ohaja je u toku orgija imala seks s 13 reprezentativaca, nakon čega je ostala trudna.

Sada je i zvanično zatražila da se sudskim putem utvrdi ko je od 13 članova fudbalske reprezentacije koledža Ohio State Buckeies otac njenog djeteta.

Džesika H. Kokburn (19) kaže da je u kolektivnim orgijama imala seks s najmanje 13 članova tima tokom noćnog partija prije nekoliko sedmica i tada je ostala u drugom stanju. Kokburn je izjavila da je učešće u orgijama bilo dobrovoljno, ali sada pokušava da utvrdi ko je budući otac djeteta.

Mlada žena je rekla sudiji da su se njeni postupci drastično odrazili na život i da je u velikoj mjeri sazrela nakon ovog iskustva.

- Naučila sam lekciju i vjerujem da imam sve što treba da ima jedna majka - rekla je ona na sudu.

Sudija Martin Endrjuz je naredio da nekoliko članova fudbalskog tima koledža tima Ohio State Buckeies prođe testove za utvrđivanje očinstva, poslije čega je Džesika H. Kokburn rekla da je imala seks sa čak 13 članova.

Njen advokat je rekao da će se spisak trinaest imena, sa slikama igrača fudbalske reprezentacije koledža, naći na internet-stranici tima i da je njegova klijentica posebno upamtila seksualne odnose te noći.

Sudija Endrjuz je također rekao da, iako je buduća majka te noći postupila veoma neodgovorno, njeno dijete ima pravo da zna ko mu je biološki otac.

Portparol Ohio State Buckeiesa nije želio komentirati te navode i naglasio da univerzitet nije odgovoran za aktivnosti igrača van zvaničnih utakmica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.