S Realom osigurao plasman u finale Lige šampiona

Kristijano Ronaldo pravi animiranu seriju o sebi

Autor: Nezavisne novine
10.05.2018 16:35
A
A
A

Kristijano Ronaldo (Cristiano), fudbaler Real Madrida, uskoro će objaviti animiranu seriju "Striker Force 7", u kojoj će njegov lik imati glavnu ulogu.

Ronaldo sarađuje s kompanijama "Graphic India" i "VMS Communications", kako bi realizirao svoju ideju na što više platformi, kao što su animirani stripovi i igrice.

- Na isti način na koji fudbal povezuje ljude širom svijeta, vjerujem da to rade i poznati animirani likovi i heroji - rekao je Ronaldo za TMZ.

Kristijano, u stvarnom životu, nije uspio uraditi nešto što se očekuje od jednog animiranog superheroja – nije osvojio špansko prvenstvo, ali je s Realom osigurao plasman u finale Lige šampiona, koje će igrati protiv Liverpula 26. maja u Kijevu.

- Uzbuđen sam što ću moju strast prema fudbalu i superherojima spojiti kroz ovaj projekt i predstaviti svojim fanovima - izjavio je Ronaldo.

Ostaje nam pitanje je li Ronaldo toliko zaljubljen u sebe, pa mora napraviti i perfektnog animiranog lika koji će ga predstavljati, ili je jednostavno vidio dobru priliku za biznis u svojoj pasiji i pokušao je pretvoriti u profit.