UTJEHA

Zvijezda filmova za odrasle ponudila utjehu Karijusu, a prije svega se umiješao Mario Baloteli

Telegraf.rs

27.5.2018

Golman Liverpula Loris Karijus bio je tragičar velikog finala Lige prvaka i najveći je krivac što Liverpul nije uspio da se domogne šestog trofeja prvaka Evrope.

On je otišao u ruke fudbalerima Reala, a čuvar mreže "Crvenih" kao da se trudi da im ga objeručke preda svojim očajnim intervencijama.

Bila je to možda i najgora golmanska partija u historiji velikih finala Lige prvaka, jer je poklonio Realu dva gola u pobjedi od 3:1. Prvo pri rezultatu 0:0, kada je rukom, prilikom pokušaja da ispuca loptu, pogodio nogu Karima Benzeme, da bi se lopta zatim odbila u gol.

Pred kraj meča vidjeli smo njegov novi kiks, kada ga je Geret Bejl "probušio", lopta mu je prošla kroz ruke i ušla u mrežu za konačan rezultat.

Na kraju meča Nijemac je bio neutješan, plakao je kao kiša i molio navijače Liverpula za oproštaj ispred tribine.

Mnogi su mu u komentarima na posljednjoj objavi na Instagramu pružili podršku, a među njima je i jedna od najpopularnijih porno-zvijezda, Mia Kalifa, koja inače često flertuje sa sportistima putem društvenih mreža.

Nju je prvo tagovao Mario Baloteli, koji je očigledno želio da mu "nabaci zicer", a zatim se i ona sama javila.

Zvijezda filmova za odrasle samo mu je u komentaru stavila smajli sa očima koje su mnogima probudile maštu.

Karijusa će horor-noć iz Kijeva proganjati vjerovatno čitav život, ali nema sumnje da bi ga Kalifa znala utješiti i oporaviti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.