Nejmar ismijavao Soraju na društvenim mrežama, a njena reakcija govori sve o njoj

Blic.rs
13.06.2018 13:40

Čuveni brazilski fudbaler Nejmar da Silva Santos dovođen je u vezu sa Sorajom Vučelić. On se na kraju oglasio i objasnio šta je zapravo istina.

Ta objava na društvenim mrežama se Vučelićevoj zasigurno nije svidjela. Dok je priča o njihovoj ljubavi bila u punom jeku Nejmar je napisao slijedeće:

- Da su sve priče o ovim djevojkama sa kojima me spajaju, zaista tačne, morao bih da živim u zemlji koja mi dozvoljava da imam 10 žena! - napisao je Nejmar.

Mnogi su komentarisali da je ismijao Soraju, koja je u tom trenutku tvrdila da su oni imali romansu. Ovaj par se navodno upoznao 2013. godine tokom ljeta koje su provodili na Ibici, a kako domaće tako i strane medije su preplavile informacije o njihovoj ljubavi.

Inače, Soraji Vučelić je zabranjen ulazak u Srbiju, nakon čega je ona misteriozno nestala. Policija Crne Gore reagovala je nakon što je starletin PR tim na njenim društvenim mrežama objavio da je Soraja poslednji put viđena u Budvi 3. juna i da joj se od tada gubi svaki trag. Međutim, ona se nakon toga ipak sama oglasila, pa postavila fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj se vidi kako uživa na luksuznoj destinaciji.

Povrh svega, intervju sa njom pojavio se 7. juna u britanskim medijima, a ona je pričala o gorućoj temi, Mundijalu, i svom navodnom bivšem momku Nejmaru. Ona nije željela da kaže za koga će navijati kada se 27. juna na stadionu u Moskvi jedna naspram druge nađu reprezentacije Srbije i Brazila.

- Moje srce će biti na terenu, a na kojoj strani, vidjećemo. Patriotizam na jednoj i druga stvar na drugoj. Želim i jednoj i drugoj reprezentaciji sreću - rekla je Soraja za strani medij.

Kada su je upitali da li će doći na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo, ona je poručila da su je već zvali, ali nije željela da otkrije ko.

- Zvali su me i još uvijek razmišljam da li da idem u Rusiju - zaključila je Vučelićeva.

NA VRH