NOGOMET

Punac u zatvoru, šura nađen mrtav, deda i baka zbog droge u zatvoru ili zašto se nije oženio Geret Bejl

Telegraf.rs

22.7.2018

Fudbaler madridskog Reala, Geret Bejl (Gareth Bale), bio je primoran da odloži vjenčanje sa svojom djevojkom iz dječačkih dana, nakon bizarnih situacija u vezi sa porodicom svoje vjerenice.

Zvijezda Kraljevskog kluba i njegova vjerenica, Ema Ris-Džouns, planirali su raskošno vjenčanje u drevnom zamku u Toskani u Italiji, na kojem je trebalo da nastupi američka pop mega zvijezda - Bijonse.

Međutim, zaljubljeni par je bio primoran da odloži vjenčanje za sljedeće ljeto, nakon spleta nevjerovatnih okolnosti koje su se dogodile u minulom periodu.

Bivša frizerka, 26-godišnja Ema, očigledno se nada da će joj naredni period doneti šansu da isceli emotivne rane nanijete, prvenstveno od strane njenog oca, 54-godišnjeg Martina Ris-Džonsa.

Martin je inače otac petoro dece, a proveo je šest godina na robiji zbog međunardone prevare u vrijednosti od 2,2 miliona eura. On se izjasnio krivim povodom prevare koja je uključivala prodavanje bezvrijednih akcija po velikim cijenama tokom tri godine.

On je tako propustio rođenje dvije svoje unuke koje je rodila njegova kćerka Ema u vezi sa velškim fudbalerom.

Bejl i Ema su takođe povukli pozivnice upućene vjereničinom ocu i članovima porodice, koji su upetljani u aferu sa nestalim koferom u kojem je bilo 850.000 eura od trgovine drogom.

Automobili koji su pripadali dedi i babi i tetki od Eme Džouns su spaljeni 2016. godine, nakon što su poliveni benzinom u kući njene druge tetke u Velsu.

- Ovo je bio buran period za njih u posljednjih nekoliko godina, naročito za Emu, jer su oni ipak njeni rođaci. Nekima od njenih najbližih rođaka je rečeno da oni neće biti pozvani na vjenčanje. Ipak, dosta toga bi moglo da se dogodi u narednih godinu dana, i mi se svi nadamo da će se oni pomiriti do tada - naveo je porodični izvor.

U jeku planiranja za vjenčanje, Ema je također primila još jedne strašne vijesti da je momak njene sestre pronađen mrtav.

On se navodno ubio u trenutku dok je bio pod istragom socijalne službe u vezi sa starateljstvom nad svojom djecom. Ema se nakon ovog šoka vratila hitno iz Španije ne bi li pružila utjehu svojoj mlađoj sestri po imenu Keti, koja se nedavno porodila i dobila drugo dijete.

Garet i Ema, koji su se upozanli u osnovnoj školi, planirali su dvostruko vjenčanje, tajnu svečansot sa poznatim ličnostima u Italiji, kao i nešto prisnije vjenčanje za prijatelje i porodicu u njihovom rodnom Kardifu.

Ema je sa svoje troje djece odletjela za SAD kako bi bila zajedno sa Garetom za njegov 29. rođendan. Bejl se inače nalazi u Americi sa Real Madridom koji je u će u sklopu svoje predsezonske turneje odigrati utakmice u nekoliko američkih gradova.

Bejl, koji je postigao dva pogotka u finalnom meču Lige prvaka protiv Liverpula u maju mjesecu, još uvijek nema izvjesnu sudbinu po pitanju svoje budućeg kluba, dok slavni Mančester Junajted želi da ga dovede u svoje redove.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.