NOGOMET

Potresni trenuci: Mančester siti pobjedu slavio sa sinom Davida Silve, koji se mjesecima borio za život

Goal.com

19.8.2018

Aktealni prvak Engleske Mančester siti je uvjerljivu 6:1 pobjedu nad Hadersfildom proslavio s Mateom Silvom, sinom bivšeg španjolskog reprezentativca, čiji je sinčić pet mjeseci proveo u bolnici nakon što se prerano rodio.

Sitijev veznjak je nakon Božića propustio osam utakmica, kako bi bio uz sina, koji se u tim trenucima u Španjolskoj borio za život.

Mateo je u maju napokon došao kući, a utakmica protiv Hadersfilda bila je prva na kojoj je s tribina pratio oca Davida, koji je bio izrazito motiviran te je u 250. ligaškom nastupu postigao sjajan gol iz slobodnog udarca.

Uoči početka utakmice, Silva je izveo sina na teren, a maleni Mateo se pridružio igračima i nakon utakmice, na slavlju u svlačionici:

"Odigrao je fantastičnu utakmicu. Naravno da je zbog porodice, roditelja, žene i sina Matea bio posebno motiviran te je na kraju zabio i prekrasan pogodak. Vjerujem kako Mateo nikada neće zaboraviti ovu utakmicu", započeo je Gvardiola pa dodao:

"Matea smo upoznali prije dva dana, a sada nam se pridružio na slavlju u svlačionici. Prošla sezona je bila izrazito teška za Davida, ali je srećom sve dobro završilo te je njegov sinčić danas s nama. Ovo je poseban dan za njegovu porodicu, nas te za njega samoga."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.