FUDBAL Imao je samo 18 godina

Fatalna Vanda šokirala svijet: Evo kako je upecala mladog Ikardija

Bivša supruga Maksija Lopeza, nekada najboljeg prijatelja Ikardija, tvrdi da je njena romansa sa zvijezdom Intera počela tek kada se rastala sa Lopezom

Kurir.rs
27.08.2018 14:43

Supruga zvijezde Intera Maura Ikardija (Icardi), Vanda Nara (Wanda), otkrila je kako je uplovila u ljubavnu romansu sa sjajnim argentinskim fudbalerom i čime ga je posebno opčinila.

Bivša supruga Maksija Lopeza (Maxi), nekada najboljeg prijatelja Ikardija, tvrdi da je njena romansa sa zvijezdom Intera počela tek kada se rastala sa Lopezom.

- Upoznala sam Maura preko Maksija kada je on imao tek 18 godina. Nakon razvoda otišla sam da živim u Argentinu i već sam upisala djecu u narednu školsku godinu. Morala sam da se vratim u Italiju kako bih završila neku papirologiju i on je ponudio da mi pozajmi auto, a ostavio mi je i ključeve od kuće. Potom me je pitao da večeram s njim. Međutim, frižider je bio prazan. Napravila sam tjesteninu i sve ostalo je bilo spontano -otkrila je Vanda.

- Mauro je mogao da radi šta god je htio u životu, ali je pokazao zrelost puno starijeg muškarca. Održao je svoja obećanja i ubrzo sam shvatila da mu je stalo do moje djece i to mi je puno značilo - dodala je Vanda. 

Ona ima troje djece sa Lopezom i dvoje sa Ikardijem.

- Nema više djece, odradila sam svoj posao! Mauro je uvijek moju djecu tretirao kao svoju - rekla je Vanda. 

NA VRH