OFFSIDE

Ovako je Spartak iz Moskve objavio povredu svoje nestašne igračice

Na rubu sporta

Instagram

24sata.hr

1.10.2018

Do danas za Juliju Ušakovu je rijetko ko čuo, no poslije jedne objave hokejaška golmanica postala je vrlo poznata u svijetu. A prste u tome ima Hokejaški klub Spartak iz Moskve, čija je Julija i članica, a oni su na neobičan način objavili povredu svoje zgodne golmanice.

Naime, Julija je na treningu povrijedila gležanj, a njen klub je to svima obznanio na društvenim mrežama, objavivši njenu sliku gdje joj je zavijen gležanj i kako leži u tangama. 

- Povreda na donjem dijelu tijela naše napadačice Julije Ušakove. Spartak ju je stavio na listu povrijeđenih - napisali su u opis objave.

Ta objava izazvala je erupciju komentara i uvreda na račun ruskog kluba. No, ovo je zapravo pokušaj marketinga jer Julija radi na klupskoj televiziji, a ne sumnjamo da će nakon ove objave porasti gledanost televizije.

- Iskrenula sam gležanj, pronašla mali nabor ispod stražnjice i slomila dva nokta, sve u jednom danu. Riješit ću probleme prema važnosti, prvo ću ukloniti nabor, onda otići na manikuru, a gležanj će proći sam - napisala je zgodna golmanica, koju na Instagramu prati više od 400 hiljada osoba. 

Objava kluba sigurno joj nije teško pala, jer fanove svakodnevno časti provokativnim fotografijama. Stoga ni ne čudi što radnik zadužen za društvene mreže Spartaka nije uspio odoljeti. Uvjerite se i sami.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.