Ovim videom Ronaldo jasno rekao šta misli o borbi Habiba i Konora

MAGNET ZA NAVIJAČE Ništa bez Portugalca

Ovim videom Ronaldo jasno rekao šta misli o borbi Habiba i Konora Nogometaš Juventusa u centru pažnje

Koliko god ga proteklih dana stavljali u negativan kontekst, zbog navodnog silovanja, Kristijano Ronaldo (Cristiano) i dalje je veliki magnet za navijače, ali i medije. A pogotovo kada se uključi u komentiranje borilačkog spektakla između Habiba Nurmagomedova (Khabib) i Konora Mekgregora (Conor McGregor). 

Svi znamo koliko je nogometaš Juventusa i portugalske reprezentacije posvećen svom tijelu, odnosno održavanju fizičke spreme, a zbog koje ga mnogi medicinski stručnjaci doživljavaju kao deset godina mlađeg.

Također, znamo da u tom svom trenažnom procesu vježba i s nekim od najpoznatijih boraca. Svojevremeno je to bio Badr Hari, a ne tako davno i Mekgregor.

No, nakon što je Irac doživio poraz u Las Vegasu od Nurmagomedova, na društvenim mrežama pojavio se video u kojem Ronaldo sjedi u društvu Dagestanca, izgovara "selam alejkum" i poklanja mu potpisanu loptu i dres s njegovim imenom.

View this post on Instagram

Exchanged gifts with @cristiano Обменялись подарками. Ну вы поняли кто кому что подарил 😎 #Папаха #Футбол #КриштиануРоналду #послеИгры

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

View this post on Instagram

In this T-shirt @cristiano made a hat-trick tonight, thank you so much for the gift bro 👌 В этой футболке сегодня @cristiano оформил хет-трик, этот подарок займёт в моей коллекции особое место. Спасибо #CR7 #RealMadrid

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

View this post on Instagram

@realmadrid looking great tonight. Thanks #RealMadrid for the invitation. Спасибо Реалу за приглашение, в живую смотреть это просто космос )))

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH