TRAGEDIJA

Strava u Engleskoj: Srušio se helikopter vlasnika Lestera

Helikopter pao u park i zapalio se

Screenshot

24sata.hr

27.10.2018

Nakon utakmice Lestera i Vest Hema u Premijeršipu, po vlasnika Lestera došao je privatni helikopter. Nedugo nakon polijetanja pao je u park i zapalio se. Njegov helikopter srušio se na parkiralište u blizini stadiona.

Prema riječima  svjedoka, odmah poslije nesreće veliki broj policijskih i vatrogasnih kola momentalno se stvorio na mjestu nesreće.

- Helikopter je poletio, prošao iznad jugoistočnog dijela stadiona i srušio se na obližnje parkiralište. Plamen se vidio i sa stadiona, a neki od navijača su zaplakali. Zvukove mirne subotnje večeri zamijenile su sirene na vozilima vatrogasaca, hitne pomoći i policije.

- Poletio je kao i svaki put. Okrenuo se prema jugoistoku i srušio se. Mislim da nije bilo ljudi tamo gdje je pao i zapalio se. Još se tresem - rekao je jedan od svjedoka za britanski "Daily Mail".

Vičai Šrivadanapraba (Vichai Srivaddhanaprabha), milijarder s Tajlanda i vlasnik Lestera, na gotovo svaku utakmicu dolazi i odlazi helikopterom. Još nema vijesti o povrijeđenima niti potvrde da je vlasnik Lestera bio u helikopteru.

Sa druge strane, Policija u Lesteru je izdala saopćenje u kojem se navodi:

- Incident se dogodio u blizini stadiona King Pauer. Sve nadležne službe su na terenu - stoji u kratkom saopćtenju. 

Jedan od prvih koji je objavio da je riječ o nesreći velikih razmjera je Gari Lineker (Gary).

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.