MREŽE GORE

Svjetska šampionka i broj jedan napušta tenis i ulazi u ring

Dosta je bilo reketa, vrijeme je da se kroči među konopce

Arhiv

Alo.rs

29.10.2018

Svjetska hrvačka federacija (WWE) koja je prethodnih godina znala da "ukrade" najbolje borce svijeta i ubaci ih među svoje konopce, opasno se nameračila na Amerikanku Serenu Vilijams (Williams).


Stefani Mekmen (Stephanie McMahon), kćerka vlasnika WWE Vinsa Mekmena (Vincent McMahon), potvrdila je da zna kako Serena razmišlja o povlačenju iz tenisa i spremna je da je angažira u ringu.

- Želim Serenu! Ona je sjajna! Ona svojom pojavom pravi šou. Treba joj dati šansu - rekla je Stefani, koja će narednih godina voditi WWE uz svog supruga Pola Laveska (Paul Michael Levesqu), poznatijeg pod hrvačkim nadimkom Triple H.

Što se Serene tiče, njoj je pojam "šou" srednje ime i sigurno je da bi voljela da joj karijera krene u ovom pravcu. Jedini je problem što planira da dobije još jedno dijete u narednom periodu.

U WWE ringu odavno je UFC zvijezda Brok Lesnar (Brock), a od ove godine među damama je Ronda Rouzi, višestruka šampionka UFC-a.

Rouzi je čak noćas odbranila titulu u ovoj hrvačkoj zabavi i sigurno ne bi imala ništa protiv da joj se u ringu pridruži Serena Vilijams. Što je još važnije, ono što WWE poželi - to obično i dobije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.