TRAGEDIJA

Sin vlasnika Lestera: Ići ću tvojim stopama, tata, fališ mi...

Engleska još tuguje zbog tragične nesreće

Instagram

24sata.hr

1.11.2018

Engleska još tuguje zbog tragične nesreće i pogibije Vičaija Šrivadanaprabe (Vichaija Srivaddhanaprabhe), voljenog vlasnika Lestera. Za Tajlanđaninom tuguje i njegova porodica, a sin mu je posvetio emotivnu poruku.

Potpredsjednik Lester sitija Ajavat Šrivadanapraba (Aiyawatt Srivaddhanaprabha), sin tragično stradalog Šrivadanaprabea, posvetio je ocu emotivno pismo koje je objavio na društvenim mrežama.

- Nedostaje mi otac svim srcem. Želim zahvaliti navijačima na brojnim porukama podrške koje sam primio ovih dana. Mogu vam obećati da ću učiniti sve da nastavim gdje je on stao. Nastavit ću nositi njegovu viziju i snove - rekao je Ajavat. 

- Strašno sam ponosan što sam imao tako dobrog oca. On me naučio svemu, naučio me vrijednostima. Bit ću jak i čuvat ću porodicu - zaključio je potpredsjednik Lestera. 

Podsjetimo, u padu helikoptera nakon utakmice Lestera i Vest Hema u subotu poginuo je vlasnik engleskog kluba Vičai Šrivadanapraba zajedno s još četiri osobe. 

Lesterovi igrači su se u utorak oprostili od svog gazde, a klub je potvrdio da će se utakmica protiv Kardifa u subotu odigrati. Engleski mediji tvrde da će igrači na put dugačak oko 250 kilometara ići autobusom umjesto avionom.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.