NESTVARNE SCENE

UFC zvijezda napravila haos: Divljao pijan na ulicama Las Vegasa, ukrotila ga medicinska sestra

Policija ga je privela, a on tom prilikom nije pružao otpor

Screenshot

Telegraf.rs

1.11.2018

UFC borac Stefan Bonar (Stephan Bonnar), poznat po nadimku Američki psiho, napravio je haos u Las Vegasu vožnjom u alkoholiziranom stanju.

Policija ga je privela, a on tom prilikom nije pružao otpor - prethodno su vozači u koordiniranoj akciji napravili obruč oko njegovog automobila, što je bilo dovoljno za zaustavljanje.

Nije ovo ništa novo za Bonara, treći put pravi sličan prekršaj, pušten je uz kauciju od 19.400 eura, a pitanje je šta bi se dogodilo da nije bilo velike hrabrosti ostalih vozača, koji su riskirali da bi ga zaustavili. 

Vozio je Bonar više od 100 kilometara na sat, naglo je usporavao i vozio cik-cak, ali su građani uspjeli da ga okruže i blokiraju daljnje divljanje.

Dvojica vozača kamiona prvi su reagirali i blokirali su ga, a zatim su se ostali uključili. Poslije toga, preostalo je da se sačeka policija.

- Uključio se u saobraćaj praktično iz pustinje. Imao je puno sreće da ne naleti na nekoga. Kad se zaustavio, uopće nije sjedio na vozačevom mjestu. Vozači kamiona su ga usporili, a mi smo ga blokirali automobilima. Bilo nas je šestero - ispričala je medicinska sestra Keti, akterka ove situacije. 

Kad je policija stigla, Bonar je već bio savladan, a policajci su rekli kako se miris alkohola osjetio s pet metara udaljenosti.

UFC karijeru Bonar je završio s 15 pobjeda i devet poraza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.