ODMORI

Mesi u Dubaiju lizao mačetu: Nusret ga je hranio odreskom

Argentina pobijedila Meksiko 2:0

Detalj kada Mesi pravi pomalo bizaran potez. Screenshot

24sata.hr

17.11.2018

Nogometna reprezentacija Argentine pobijedila je Meksiko 2:0 u sklopu prijateljske utakmice dok traje reprezentativna stanka. Strijelci za "gaučose"' bili su Mori u 44. i Brizuela autogolom u 83. minuti. 

Selektor skaloni (Scaloni) isprobao je veliki broj igrača među kojima je bio i Mauro Ikardi (Icardi), ali na popisu nije bilo jednog čovjeka zbog kojeg se argentinska reprezentacija pratila više od uobičajenog - Lionela Mesija (Messija).  

Mesi se povukao iz reprezentacije iako još ništa nije službeno objavljeno. No, maleni Argentinac za nacionalnu vrstu nije nastupio od Svjetskog prvenstva i čelni ljudi argentinskog nogometnog saveza morat će se dobro potruditi ako ga žele vratiti u reprezentaciju.


I dok su se njegovi sunarodnjaci borili s Meksikancima, Mesi je uživao u Dubaiju u društvu svjetski poznatog mesara i kuhara "saltbae" Nusreta Gokčea (Gokcea). S njima je bio i Pol (Paul) Pogba.  

Mesi je u stilu Dijega (Diega9 Maradone nasolio bogati odrezak i zatim jeo meso s mačete koju mu je kuhar držao. Video govori više od hiljadu riječi...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.