PROFESOROVE MUKE

Venger: Kaputi su mi stvarali veliki pritisak, predugački su

Francuski trener gotovo nikad ne bi uspijevao zakopčati ih

Venger: Ljutiti pokušaj zatvaranja kaputa. Screenshot

24sata.hr

22.11.2018

Još nije poznato gdje će i hoće li Arsen Venger (Arsene Wenger) nastaviti svoju trenersku karijeru, ali sigurno je kako ćemo ga uvijek pamtiti po njegovom zaštitnom znaku, dugoj jakni, koja mu je očito stvarala probleme. 

Francuski trener godinama je imao problema s dugačkim kaputima koji su mu išli ispod koljena i koje gotovo nikad ne bi uspio zakopčati jer bi negdje usputno zapeo taj nesretni zatvarač. 

- Da, istina je da je bilo puno problema s time, ali popravio sam se. Ti kaputi su jednostavno predugački i zatvarač često nije radio. Puno mi je muke to zadavalo. A na kraju sam postao svjestan da me svi promatraju i bio pod velikim pritiskom svaki put kada sam pokušao povući patent -  rekao je bivši trener Arsenala.

Venger je u junu, nakon 22 godine napustio Arsenal, a od odlaska je progovorio o mnogobrojnim temama vezanim za vođenje "Topnika". Sada je, na veselje mnogih navijača, na red napokon došlo i vječno pitanje - problema s patentnim zatvaračem.

Internet je doslovno preplavljen bezbrojnim videima Vengera u bespomoćnim i često ljutitim pokušajima zatvaranja kaputa, a koliko je to zabavljalo navijače, toliko je beskrajno živciralo Vengera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.