UŽAS

Uznemirujući video: U Rusiji dječak pogriješio, pa ga trener udario nogom u glavu

Brutalno udario devetogodišnjeg mališana jer je ovaj otišao na krivu stranu tatamija

Moskva: Treneru prijeti puno gora kazna od suspenzije. Screenshot

Index.hr

29.11.2018

Užasan video stiže iz Rusije, a prikazuje trenera borilačke discipline kuda Ivana Kirilka kako nogom u glavu udara malenog dječaka koji je, prema njegovom mišljenju, napravio pogrešku tokom treninga.

Ovaj sramotni incident dogodio se u martu u Naro-Fominsku, u blizini Moskve, a tek je sad izašao u javnost jer su se ruski mediji ovih dana dokopali snimka. 

Kirilko je brutalno udario devetogodišnjeg dječaka jer je ovaj otišao na krivu stranu tatamija. Ruski mediji pišu kako roditelji nisu podnijeli krivičnu prijavu policiji jer je trener obećao da će sam dati otkaz.

Ipak, to nije napravio, a nakon više od osam mjeseci tamošnji kudo savez je suspendirao Kirilka. Potvrdila je to i Ksenia Mišonova, pravobraniteljica iz Moskve. Video sada istražuje i policija te Kirilku prijeti puno veća kazna od suspenzije.

Kirilko o incidentu medijima nije htio puno govoriti, kazao je tek da je to bio običan ''sportski trenutak'', a majka Elena potvrdila je da je dijete po svršetku treninga završilo u bolnici, gdje su, srećom, utvrđene samo blage posjekotine.

Događaj opisan u tekstu možete pogledati od 40. sekunde u videoprilogu ispod.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.