NA UDARU KRITIKA

Navijači Lacija tjeraju Sergeja iz kluba: Milinković - Ciganin

Srbijancu je cijena drastično pala poslije nešto slabijih igara ove sezone

Sergej Milinković-Savić: Razočarao navijače Lacija. AFP

Kurir.rs

9.12.2018

Lacio je protiv Sampdorije odigrao 2:2, primivši gol u 99. minuti, uz još jedno razočaravajuće izdanje srbijanskog fudbalera Seregeja Milinkovića Savića, koji je proveo čitav meč na terenu i kojem su navijači istakli uvredljiv transparent.

"Lacijali" ne praštaju pa se na meti našao i Milinković Savić, za koga su imali transparent za meč sa Đenovljanima. Na baneru koji se pojavio na tribini pisalo je "Milinković - Zingaro", odnosno "Milinković–Ciganin".

Nije ovo prvi put da navijači rimskog kluba vrijeđaju srbijanskog igrača, problem je što misle da je nezainteresirani plaćenik, iako je minule sezone odigrao u životnoj formi. Ipak, u tekućoj, na 14 utakmica postigao je samo jedan gol, pa su pristalice Lacija izgubile strpljenje i ne žele ga više u ekipi.

Srbijancu je cijena drastično pala poslije nešto slabijih igara ove sezone, pa teško da ga klub može prodati za više od 100 miliona eura koliko su ga cijenili ljetos u jeku najjače promocije kao igrača za "najveće evropske klubove". 

Milinkovć Savić je ljetos produžio saradnju sa klubom, uz povećanje plaće, ali neće biti iznenađenje ako već u januaru dođe do rastanka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.