LUKSUZ

Mesi je na ovog ljubimca potrošio čak 15 miliona dolara

Zgodan je to poklon za nadolazeće praznike

Gulfstream V: Prima čak 16 putnika. Screenshot

Tportal.hr

10.12.2018

Leo Mesi (Messi) ne mora se više nikome dokazivati ili pravdati, jedan je od najboljih i najplaćenijih svjetskih nogometaša. No, čini se da Argentinca i dalje proganja duh Kristijana Ronalda (Cristiano) te zbog toga u nekim stvarima izvan nogometnih terena želi biti kul kao i Portugalac. Zato ga često pokušava kopirati, ali mu baš i ne ide...

Najnovija investicija Lea Mesija koštala je okruglo 15 miliona dolara. Da, argentinski čarobnjak nema se baš čime pohvaliti u ovoj 2018. godini, nije mu išlo ni s Barcelonom ni s argentinskom reprezentacijom, a sve individualne trofeje za najboljeg svjetskog nogometaša uzeo mu je Luka Modrić.

No, ne trebate strahovati, Mesi je i dalje jedan od najboljih svjetskih nogometaša, ujedno i jedan od najbolje plaćenih, tako da će se već nekako snaći. Problem Lea Mesija je u tome što mu, barem tako tvrde španski mediji, nedostaje originalnosti. Nema Mesi ono nešto što ima, recimo, Kristijano Ronaldo, zbog čega je Portugalac frajer, a Mesi tek jedan od mnogih. Nema taj stav, nema tu kreaciju izvan terena, ne zna se pohvaliti novim automobilom, novim sunčanim naočalama, brodom ili - avionom.

Španci navode da Leo Mesi nije bio zadovoljan dosadašnjim avionom "Embraer Legacy 650" te je odlučio na novu igračku za sebe i porodicu potrošiti ravno 15 miliona dolara. Nije problem, ima se. A i zgodan je to poklon za nadolazeće praznike. Kad već 2018. godina nije bila neka, utješit će se novim avionom!


Problem je u tome što je Mesi još jednom kopirao Ronalda. Kupio je putnički avion marke Gulfstream V, isti model već nekoliko godina za svoja putovanja koristi i Ronaldo, a ako ga Mesi prati na društvenim mrežama mogao je iz prve ruke vidjeti sav luksuz kojeg pruža ova letjelica.

Dakle, Gulfstream V prima čak 16 putnika, a u luksuznoj verziji ima dvije kupaone (jedna s tušem!), dvije kuhinje, dva kreveta... I još hrpu ostalih pomagala koje interkontinentalne letove u takvim avionima čine apsolutnom ugodom. Tako će Mesi s porodicom sad češće moći zapaliti za Argentinu i to u svom aranžmanu.



Kako bi svima dao do znanja čiji je avion, Mesi je odmah naredio da se na repu iscrta njegov broj 10, a na ulaznim stepenicama ispisana su imena članova njegove porodice - tako dok se penjete od dna vas prate djeca Mateo, Ćiro (Ciro) i  Tijago (Thiago), potom ide supruga Antonela, a posljednja stepenica prije ulaska u avion skromno nosi ime - Leo.

Avion je Mesiju isporučen u Argentini, trenutno se nalazi na aerodromu u Buenos Ajresu gdje mora odraditi neke probne letove prije nego što dobije dozvolu za let. Mesi je odlučio i to kako će za svog 15 miliona dolara vrijednog ljubimca na aerodromu u rodnom Rosariju izgraditi poseban hangar u kojemu će biti na sigurnom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.