LJEPOTICA Vodi se devizom "što manje odjeće, to bolje"

Seksi odbojkšica koje se sigurno sjećate ne krije svoje tijelo

Postala popularna "preko noći"

Blic.rs
21.12.2018 08:53

Vinifer Fernandez: Ostavlja bez daha

Foto: Instagram

Vinifer Fernandez (Winifer), ime koje vam sigurno ne zvuči poznato. Ipak, ona je jedna od osoba koje su postale poznate zbog jednog trenutka, situacije ili (u njenom slučaju) fotografije.

Vinifer Fernandez je postala popularna "preko noći", a iako je rijetko ko zna po imenu svi znaju da postoji ona "baš lijepa odbojkašica koja je na fotografiji u narandžastom dresu

Fotografija koja ju je proslavila

Ovo je jedna od fotografija koju je većina vijdela, ali ne zna ko je zapravo na njoj. Ona je postala hit nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, pa je postala prava megazvijezda u domovini.

Ponekad je privatni život bitniji od profesionalnog u očima javnosti, pa kada je u pitanju ova djevojka više se govori o tome sa kim je u vezi nego kako je odigrala neki susret.

Problemi zbog "lažnih fotografija"

Navodno je neko u javnost pustio snimke sa treninga, ali i namještene gole fotografije. Ovo je samo dovelo do toga da postane popularnija i slavnija, a sama je istakla da joj se ne dopada "kontekst" u kome su izložene.

"Poslije prvog miliona je sve lako"

Devet godina je ova djevojka profesionalna odbojkašica i u tom periodu je zaradila ukupno milion dolara, ali s obzirom na popularnost velikog udijela bi u budućnosti mogli da imaju sponzori.

Voli da provodi vrijeme sa ljubimcem, a koliko uživa se vidi i na ovog fotografiji.

View this post on Instagram

🔥🔥

A post shared by Winifer Fernández (@winiferofficial) on

Ova latino ljepotica voli da pokazuje tijelo, kao da se vodi devizom "što manje odjeće, to bolje"  

Rođena je 6. januara 1995. godine u Santijagu, visoka je 169 centimetra, a teška je 62 kilograma.

Ponovo libero, ponovo libero

Igra na poziciji libera i dobivala je veliki broj nagrada za najkorisniju igračicu, pogotovo u mlađim kategorijama. Do ove godine je osvojila čak 23 zlatne medalje u raznim kategorijama.

NA VRH