SAVRŠEN IZGLED

Pogledajte 15 najljepših nogometnih dresova u 2018. godini

Domaći dres nigerijske reprezentacije najprodavaniji u godini na izmaku

"Footy Headlines": Najljepši dresovi u 2018. godini. Twitter

index.hr

21.12.2018

Ugledni nogometni mrežni portal "Footy Headlines", specijaliziran za razotkrivanje dizajna reprezentativnih i klupskih dresova, prema vlastitim kriterijima izabrao je 15 najljepših dresova u godini na izmaku.

Domaći dres nigerijske reprezentacije, koji je predstavljen na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, zbog svoje je originalnosti bio je jedan od najprodavanijih u 2018. godini.

Jednostavan, ali genijalan Korintijansov gostujući dres posvećen je legendarnom brazilskom vozaču Formule 1 Airtonu Seni (Ayrton Senna). Crnim dresom dominiraju pozlaćeni klupski grb i "Nikeov" logo, kao i horizontalne linije između kojih je smješten svojeručni potpis Sene.

"Kappa" je - prema mišljenju "Footy Headlinesa" - oduševila autentičnim dizajnom Betisovog domaćeg dresa, osobito zbog stila koji je popularan bio devedesetih godina proteklog stoljeća.

Realov domaći dres, u tradicionalnoj "Adidasovoj" tvorevini, odiše klasičnim i elegantnim stilom.

Inspiriran gostujućom garniturom sezone 2005./2006., Barcelonin dres jedan je prodavanijih na svjetskom tržištu. 

Parmin treći, rezervni dres instantno je rasprodat nakon što je predstavljen. Ne čudi zašto, piše "Footy Headlines".

I Lacijev domaći dres prilično je oduševio. U "Macronovoj" produkciji, dres je naročito upečatljiv zbog orla kao zaštitnog znaka rimskog kluba.

"Nike" je za francusku reprezentaciju s notom šarmantnosti izradio jedinstven gostujući dres koji je bio aktualan tokom Mundijala u Rusiji.

Kombinacijom bijele s tradicionalnim klupskim bojama "Macron" je Bolonjin gostujući dres učinio jednim od ljepših u još tekućoj godini.

"Adidas" je protekle 22 godine odijevao Marselj. Ipak, "Puma" je tehničko sponzorstvo preuzela na sebe i već prvim dresovima oduševila i klub i navijače. Gostujući dres koncipiran je u skladu s posljednjom modom.


"Umbro" se, također, ubraja među inovativnije autore dresova u 2018. godini. Dres jamajčanske reprezentacije jedan je od ljepših u konkurenciji reprezentacija, tvrdi "Footy Headlines". 

Premda se temelji na "Adidasovoj" standardiziranoj šemi, Vulverhemptonov domaći dres dovoljno je atraktivan.


Za posebne samo posebno. Mančesterov treći dres zbilja je impresivan.

Tradicionalan, ali dovoljno moderan. "Nike" je ponovno briljirao u izradi Interovog domaćeg dresa.

Evertonov dres stilom i obilježjima podsjeća na stara, romantična vremena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.