OD TRNJA DO ZVIJEZDA

Procurio video: Mesi otvorio dušu o neugodnim ranim iskustvima u Barceloninoj akademiji

U 31. godini ima iza sebe karijeru o kojoj drugi mogu samo sanjati

Mesi: Uveliko se smatra najboljim igračem današnjice. AFP

Autor:Net.hr

28.12.2018

Procurio je video u kojem mladi Lionel Mesi (Messi) prepričava teške dane u Barceloninoj La Masiji . Lionel Mesi danas je na krovu svijeta. Uveliko se smatra najboljim igračem, ne samo današnjice nego svih vremena, napadač je trenutno kapiten Barcelone i Argentine, a u 31. godini ima iza sebe karijeru o kojoj drugi mogu samo sanjati. 

Međutim, nije uvijek bilo tako. Mladi Mesi je sa 13 preselio iz rodnog Rosarija u Barcelonu, a prvi dani nisu bili lagani. Društvenim mrežama se tako sada proširio video u kojem mladi Mesi opisuje loša iskustva iz početka svoje karijere u Španiji. 

- Na početku, svi su u svlačionici pričali katalonski, a ja ih nisam ništa razumio. Nisu bili baš srdačni prema nama koji nismo iz Barcelone. Ali to je bilo samo u prvih nekoliko mjeseci - kaže mladi Mesi.

Ovaj autsajder ne može ostati, moramo ga izbaciti

- Jedan od trenera čak je bio rekao mladim igračima – "ovaj autsajder ne može ostati kod nas, moramo ga izbaciti" – ali ja mu to nisam nikada zamjerio, on je i dalje trener u akademiji, sve je u redu između nas - nastavlja Argentinac.

Na terenu je bilo isto – udarali su me, nisu mi htjeli dodati loptu, rugali mi se. Ali takve stvari se događaju svugdje kada u neku sredinu dođu novi, nepoznati ljudi, ne zamjeram im - zaključuje Mesi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.