LJUBAV

Upoznajte suprugu Franka Riberija: Zbog nje je prešao na islam

Izabranica Bajernove zvijezde ne krije da je velika vjernica

Instagram

Avaz.ba

6.1.2019

Nogometni svijet danas bruji o ispadu Franka Riberija (Franck Ribery), koji je izvrijeđao novinare i javnost nakon što su ga optužili za rastrošnost.

Riberija su optužili za snobizam nakon što je na Instagram postavio fotografiju odreska umočenog u zlato, a on je nakon toga postavio "bijesnu" objavu na Instagram.

U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenog kondoma. Je**m vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo - napisao je fudbaler. 

Riberi je već 15 godina u braku s Vahibom Riberi (Wahibom Ribery), Francuskinjom alžirskog porijekla, koja mu je potpuno promijenila život. Zbog nje je Riberi prešao na islam, a novinarima je rekao da ga je nova vjera ojačala kao čovjeka i kao igrača.

Vahiba Riberi nije klasična WAGsica i zaista je samozatajna. Franku je rodila četvero djece koja nose imena Seif el Islam, Mohammed, Hizija (Hizya) i Šakine Riberi (Shakinez Ribery).

Supruga Bajernove zvijezde ne krije da je velika vjernica pa je njen Instagram profl prepun molitvi na arapskom, simbola mjeseca i zvijezde, ali i turskog predsjednika Erdoana, čiji je veliki fan.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.