ŠOKANTNI DETALJI Portparol engleskog nogometaša objasnio Vejnov ispad na aerodromu

Runi kombinirao pilule i alkohol, zato je bio dezorijentiran

Stavljena tačka na ovu epizodu

Telegraf.rs
07.01.2019 19:09

Runi: Preko svog portparola poslao objašnjenje

Foto: AFP

Engleski fudbaler Vejn Runi (Wayne Rooney, 33) uhapšen je sredinom decembra zbog ispada na vašingtonskom aerodromu u pijanom stanju, po povratku iz Saudijske Arabije, gdje je bio gost na trci Formule E.

On je prilikom rutinske kontrole, psovao i vrijeđao policiju koja ga je uhapsila, pa pustila nedugo pošto je igrač platio kauciju.

Kako je čitav događaj prijetio da mu naruši reputaciju i prikazao ga u negativnom svjetlu, Runi je, preko svog portparola, poslao objašnjenje čitave situacije.

- Tokom leta Vejn je uzeo preporučenu dozu pilula za spavanje, koje je kombinirao sa alkoholom, pa je zbog toga bio dezorijentiran po sletanju - rekao je portparol igrača.

- Policija ga je tada uhapsila zbog manjeg ispada - dodao je, uz opasku da je Runi vrlo brzo pušten poslije položene kaucije.

Portparol igrača Di-Si junajteda prenio je Runijevu poruku da je zahvalan policiji zbog načina na koji je tretiran od trenutka hapšenja, pa do puštanja.

Runi je prethodnog ljeta potpisao ugovor na tri i po godine sa klubom iz prijestonice SAD.  Podsjetimo da je u Engleskoj 2017. godine morao da odradi 100 sati društveno korisnog rada zbog vožnje u pijanom stanju.

NA VRH