SKANDAL

Seksi supruga bivšeg golmana Barcelone izazvala tučnjavu, intervenirala i policija

Marija igrala prvenstvo u padelu koje se održavalo u jednom hotelu u Marbeli

Marca

29.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Bivši golman Barcelone i Malage Frančes Arnau (Francesc) našao se u centru pažnje svih španskih medija zbog neviđenog skandal koji je izazvala njegova supruga Marija Hose Makačo (Jose Macacho).

Marija je igrala prvenstvo u padelu koje se održavalo u jednom hotelu u Marbeli i sve je bilo dobro dok se nije pojavila sudijska greška. Jedna dvojbena loptica bila je okidač za veliku tučnjavu koja je obilježila turnir. 

Nakon spomenute greške nastala je svađa u kojoj su sudjelovali Marija i njen partner i protivnički par, a sve je brzo eskaliralo u fizički obračun. Arnauova supruga je nasrnula na protivničku igračicu reketom i nogama, što je dovelo do toga da se u tučnjavu uključi i dečko napadnute djevojke.

Kada se spustio s tribina da bi odbranio svoju djevojku, dobio je reket u glavu od Marijinog partnera i zaradio tešku ozljedu koja je rezultirala njegovim gubitkom svijesti i šest šavova koje je dobio u bolnici gdje ga je odvela Hitna pomoć.

Osim što je dobio batine, Marija mu je navodno i prijetila kako će vidjeti svoje kada dođe njen muž. Nije poznato je li Arnau stigao, ali stigla je policija, i to s troje patrolnih vozila. Mediji u Španiji pišu kako je supruga bivšeg vratara Barce zaradila prijavu zbog izazvanih nereda, ali ona tvrdi da je prijavu dobio njen partner s padela.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.