SPASIO SE Golman vaterpolista Crvene zvezde

Kralj: Vikao sam da sam Crnogorac da bi znali koga su ubili

Pokazao na konferenciji za medije ranu na nozi koju mu je nožem nanio jedan od huligana u Splitu

Antenam.net
11.02.2019 17:36

Kralj: Pukom srećom sačuvao živu glavu

Foto: Antenam.net

Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi koju mu je nožem nanio jedan od huligana u Splitu.

Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo.

- Kada je konobar u kafiću gdje smo sjeli vidio ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i prijeteći rekao ''bolje pokrij to''. Mislio sam da je šala, potom smo prešli u drugi kafić i, u trenutku dok sam gledao u telefon, prišli su momci sa strane. Krenuli su udarci, spala mi je jakna i ostao sam nasred rive u Zvezdinoj trenirci - ispričao je Kralj.

Kako je naveo, pokušavao je samo spasiti živu glavu.

Ostala su mi dva mobilna u kafiću, nije problem polomljen nos koliko neke druge stvari... Imam kćerku od četiri mjeseca, ženu... Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim riječima u afektu, a u isto vrijeme govorio ko sam i šta sam, da znaju, ako me ubiju, koga su ubili. Trčao sam, kada sam vidio jednog da ide na mene nožem, nasreću, okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rješenje mi je bilo da skočim u vodu. Poslije mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zaboljelo što su me poslije vrijeđale obične osobe - naveo je vaterpolo golman. 

On je odgovorio i kritičarima zbog toga što je rekao da je Crnogorac.

- Mislio sam na dijete, ženu i samo sam htio da se spasim - ispričao je Kralj.

NA VRH