ODMOR

Dok "Zmajevi" treniraju u Sarajevu, Begović uživa na egzotičnoj destinaciji

Čuvar mreže Bornmuta objavio fotografiju na Instagramu

Begović: Nije dobio poziv Prosinečkog. Arhiv

Avaz Sport

19.3.2019

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer se okupila u Sarajevu i započela pripreme za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Armenije i Grčke. Robert Prosinečki za predstojeće mečeve "Zmajeva" neće računati na Asmira Begovića, kojem nije ni uručio poziv. 

Iako se mnogo špekulirao o tome zbog čega čuvara mreže Bornmuta nema na spisku, Prosinečki je nedavno pokušao obrazložiti zašto Begović nije dobio poziv. 

U posljednje vrijeme Begović ne brani u Bornmutu, ima nekih problema s klubom, trenerom..., no to nije jedini razlog što nije pozvan. Posljednjih nekoliko utakmica je pozivan, ali nije dolazio. No, Šehić brani odlično, Pirić brani odlično, razmišljao sam o mlađima i zbog toga nije pozvan. Da li ima sukob? Nema ga, to mene ne interesira. Tako smo odlučili... Ako se Begović vrati na gol Bornmuta, možda će biti pozvan - rekao je tada Prosinečki.

I dok "Zmajevi" treniraju u Sarajevu, Begović uživa na egzotičnoj destinaciji. On je otputovao u Dubai, gdje se nalazi u društvu Envera Lugušića, bivšeg trenera golmana bh. reprezentacije. 

View this post on Instagram

Sa legendom!

A post shared by asmir1 (@asmir1) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.