DRUŠTVENE MREŽE

Luka Modrić i saigrači brutalno ismijavali zvijezdu Real Madrida nakon videa iz teretane

Njegovo lijepo isklesano tijelo mamilo poglede djevojaka

Vaskez: Saigrači se našalili na njegov račun. Screenshot

Avaz Sport

20.3.2019

Nogometaš Real Madrida Lukas Vaskez (Lucas Vazquez) trenutno je van konkurencije za nastup zbog povrede bedrenog mišića, koju je zaradio u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka, u kojoj je Ajaks šokirao Real 4:1 i izbacio ga iz takmičenja. On trenutno prolazi program rehabilitacije, a time se pohvalio i na svom profilu na Instagramu.

Vaskez je objavio dva videa na kojima naporno radi u teretani, no ni u jednom nema majicu, odnosno u oba je gol od struka pa naviše. 

I dok je njegovo lijepo isklesano tijelo mami poglede djevojaka, njegovi saigrači uvidjeli su priliku da njegov potez iskoriste na malo drugačiji način.

Gotovo svi igrači ispalili su šalu-dvije na račun svog saigrača, a jedan od njih bio je i Luka Modrić.

Majko moja... Idi se prodat' - napisao je Modrić i stavio emotikona koji plače od smijeha. 

Dani Karvahal (Carvajal), koji se, također, povrijedio na ovoj utakmici te prolazi proces rehabilitacije, upitao je svog klupskog kolegu:

Zar su nam sve klupske majice bile u pranju? Baš nemaš sreće - pitao je Karvahal. 

Igrač velikog rivala Real Madrida (Barcelone) Serhio Buskets (Sergio Busquets) kratko je napisao "Povraća mi se" te stavio emotikone koji to prikazuju.

Vaskez će idući put sigurno dobro promisliti hoće li u teretani raditi s majicom ili bez nje, jer nekako smo mišljenja da mu ne treba novo ismijavanje na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.