SRAMOTA

Denija Rouza razisam tjera iz nogometa: Kazne su blage, toliko ja potrošim u jednom izlasku, to je sve farsa

Dosta mu je svega

Rouz (desno): Dosta mu je politiziranja. AFP

Avaz Sport

5.4.2019

Igrač londonskog Totenhema i engleske reprezentacije Deni Rouz (Danny Rose) priznao je da jedva čeka trenutak da se ostavi nogometa iz kojeg ga tjera primitivizam. Dosta je tamnoputom 28-godišnjaku, kaže, politiziranja i manjka akcije u borbi protiv rasizma s kojim se ponovno nedavno suočio na gostovanju izabrane vrste kod Crne Gore.

Juventusov napadač Moize Kin (Moise Kean) prije koji dan je proživio isto u utakmici protiv Kaljarija, a to sve toliko ljuti Rouza da ne može dočekati da se povuče iz nogometa. 

- Dosta mi je. Pomišljam na to da je preda mnom još pet-šest godina u nogometu i jedva čekam da to prođe. Ne mogu dočekati da odem. Tako se osjećam. Želim uživati dok traje, ali i jedva čekam da napustim ovo sve. Tužno je to. Kazne koje se plaćaju za rasizam iznose skoro koliko ja potrošim u jednom večernjem izlasku u Londonu, a šta onda da očekujemo? Kad je kazna za rasizam blaga šta se može očekivati? To je sve farsa - prenosi "Goal" misli nogometaša kojeg grupe primitivaca s tribina omalovažavaju.   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.