STRAVIČNO Uznemirujuće fotografije

Fudbaler monstruozno pretukao djevojku: Udarao je gvozdenom šipkom, zadnjica joj promijenila boju

Osuđen na 40 mjeseci zatvora

Telegraf.rs
12.04.2019 08:34

Ris Tompson: Pretukao djevojku gvozdenom šipkom

Foto: Wikipedia/Mattythewhite

Fudbaler engelske Lige 2 Ris Tompson (Reece Thompson), pretukao je djevojku gvozdenom šipkom. Nanio joj je teške tjelesne povrede, slomio joj je vilicu, a modrice ima po cijelom tijelu. Osuđen je na 40 mjeseci zatvora i 10 godina zabrane prilaza.

Žena je ispričala kako je tučena gvozdenom šipkom, prisiljena da jede boju i razbije glavu s dva ogledala u užasnom napadu svog dečka. 

Ris Tompson, koji je igrao za Jork siti u Ligi 2 i Nort feribi junajted u Nacionalnoj ligi (peta liga), zlostavljao je i ponižavao svoju djevojku jakim udaranjem koji su kao posljedica ostavili slomljenu vilicu.

Djevojka je imala strašne modrice na tijelu, a lice je postalo crno nakon napada, koji je trajao tri dana prošlog septembra. 

Žena je rekla da je Tompson trljao staklo u njena leđa i prijetio da će je tjerati da trči gola niz ulicu.

Tompson se izjasnio krivim za uništavanje imovine, nanošenja lakših i težih tjelesnih povreda, kada se 3. aprila pojavio u sudu u Notingemu.

Dvadesetpetogodišnjak, koji je u karijeri igrao za još nekoliko nižerazrednih engleskih klubova, osuđen je na tri godine i četiri mjeseca i dobio je desetogodišnju zabranu prilaska toj djevojci.

Žrtva, koja je željela da ostane anonimna, rekla je kako je mislila da će je Tompson ubiti kad je podigao ogledalo i razbio joj ga preko glave.

Ona je za ''Lincolnshire Echo'' opisala kako je izgledao napad.

- Ris me je više puta udario. Udario me je gvozdenom šipkom, slomio mi vilicu i razbio je ogledalo o moju glavu. Natjerao me je da ližem boju s poda, a onda mi je razbio drugo ogledalo o glavu. Kada je uzeo drugo ogledalo pomislila sam da ću umrijeti, vrištala sam da prestane ili će me ubiti. Rekao mi je da spustim ruke i primim udarce kao čovjek - ispričala je žrtva.

Tompson je započeo svoju karijeru u Linkoln sitiju prije nego što je izgradio svoje ime u nižim ligama Engleske u dresu Reford junajteda.

Komentari

NA VRH