OFFSIDE

Masturbirao na plaži, a onda ga je dohvatila MMA borkinja

Dobio brutalnu lekciju

Vijeira: Specijalista mješovitih borilačkih vještina. Instagram

Avaz.ba

20.4.2019

Brazilska MMA borkinja Džojsi Vijeira (Joyce Vieira) izudarala je jednog seksualnog manijaka koji je masturbirao tokom njenog fotosešna na plaži.

Dok je Džojsi pozirala u kupaćem kostimu na plaži Praja de Braga u Rio de Žaneiru, primijetila je muškarca koji stoji u blizini spuštenog šorca kako dodiruje svoje genitalije, prenosi Kurir.rs.

- Vidjela sam ga kako stoji i radi to, i to na mjestu gdje prolaze kupači, čak i maloljetnici. Imao je erekciju i mumljao je. Prišla sam mu i rekla da odmah prestane, a on me upitao: "Šta, ne sviđa ti se? Dođi bliže" - opisuje ona. 

Nažalost po njega, nije znao da je zgodna djevojka zapravo specijalista mješovitih borilačkih vještina, da je bivša šampionka u mau-tai i džiju-džicu.

- Uopće se nije potresao, već je nastavio to raditi. E, tad sam se naljutila. Htjela sam da ga ubijem - objasnila je Džojsi i potom mu uputila nekoliko strašnih udaraca, od kojih je manijak počeo zapomagati. 

Ubrzo je stigla policija i uhapsila ga zbog nepristojnih radnji, ali je ubrzo pušten. Branio se da je urinirao, ali ne i masturbirao.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.