OFFSIDE Manijak popio žestoke batine

Masturbirao na plaži, a onda ga je dohvatila MMA borkinja

Dobio brutalnu lekciju

Avaz.ba
20.04.2019 17:51

Vijeira: Specijalista mješovitih borilačkih vještina

Foto: Instagram

Brazilska MMA borkinja Džojsi Vijeira (Joyce Vieira) izudarala je jednog seksualnog manijaka koji je masturbirao tokom njenog fotosešna na plaži.

Dok je Džojsi pozirala u kupaćem kostimu na plaži Praja de Braga u Rio de Žaneiru, primijetila je muškarca koji stoji u blizini spuštenog šorca kako dodiruje svoje genitalije, prenosi Kurir.rs.

- Vidjela sam ga kako stoji i radi to, i to na mjestu gdje prolaze kupači, čak i maloljetnici. Imao je erekciju i mumljao je. Prišla sam mu i rekla da odmah prestane, a on me upitao: "Šta, ne sviđa ti se? Dođi bliže" - opisuje ona. 

Nažalost po njega, nije znao da je zgodna djevojka zapravo specijalista mješovitih borilačkih vještina, da je bivša šampionka u mau-tai i džiju-džicu.

- Uopće se nije potresao, već je nastavio to raditi. E, tad sam se naljutila. Htjela sam da ga ubijem - objasnila je Džojsi i potom mu uputila nekoliko strašnih udaraca, od kojih je manijak počeo zapomagati. 

Ubrzo je stigla policija i uhapsila ga zbog nepristojnih radnji, ali je ubrzo pušten. Branio se da je urinirao, ali ne i masturbirao.

Komentari

NA VRH