LJUBAVNA PRIČA Znaju se od djetinjstva

Mesi i njegova Antonela zajedno kao djeca: Pogledajte fotografiju kad su imali 11 godina

Argentinac živi mirnim i povučenim životom

Gol.hr
22.04.2019 09:16

Mesi i Antonela: Sretni i zaljubljeni

Foto: AFP

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Lionel Mesi (Messi) nije tipična zvijezda. Živi mirnim i povučenim životom kraj Barcelone, okružen brojnim članovima porodice i prijateljima.

Otkad znamo za Mesija, povezivali su ga samo s jednom djevojkom, današnjom suprugom Antonelom Rokuzo (Antonella Roccuzzo), s kojom ima trojicu sinova, Tijaga (Thiago), Matea i Ćiru (Ciro). 

Lionel i Antonela dolaze iz istog grada, argentinskog Rosarija, a znaju se odmalena. Dokaz je tome i fotografija koju je objavio argentinski dnevnik "El Diario La Capital de Mar del Plata". Na njoj vidimo 11-godišnjeg Lea i 10-godišnju Antonelu na plaži u jedom argentinskom ljetovalištu u januaru 1998. godine.

Leo je tamo s Njuels Old Bojsima stigao na jedan turnir, a na slobodan dan otišli su na plažu. Rođak jednog od njegovih saigrača tamo je bio s porodicom, a jedna od djevojčica bila je i buduća supruga sjajnog argentinskog nogometaša.

Dvije godine kasnije Mesi se preselio u Barcelonu, a nakon sedam godina Antonela je stigla za njim. Ostalo je historija. 

View this post on Instagram

ultimo domingo del año 2018❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antoroccuzzo88) on

Oglasi

Komentari

NA VRH