INSTAGRAM

Flojd Mejveder: Njegovoj bahatosti nema kraja

Pozirao s više od 1,77 miliona eura

Flojd Mejveder: Pozirao s više od 1,77 miliona eura. Instagram

E. Š. /Avaz.ba

5.7.2019

Slavni bokser Flojd Mejveder (Floyd Mayweather) se svojim novim postovima na Instagramu ponovo našao u centru pažnje. 

"Čovjek novac"  je odlučio pokazati brdo novca u novčanicama od 100 dolara (više od 85 eura) pa je tako na stolu bilo ukupno 2 miliona dolara (više od 1,77 miliona eura).





Na snimku je, također, pokazao ogromni zlatni medaljon oko vrata, zatim sat limitiranog izdanja Arnolda Švarcnegera (Schwarzengger) koji se prodavao za 52.000 funti (oko 58 hiljada eura) te najveću torbu "Chanel".

- Ovo je ono što slušam 23 godine. Mejveder se samo hvali svojim automobilima, nakitom, palačama, djevojkama, odjećom i novcem. A ovo je ono što vam Mejveder odgovara. Sretan sam što ste proveli dvije decenije mrzeći me umjesto da gradite vlasito nasljeđe. Jednom su mi rekli da je "najglasnija osoba u sobi najslabija osoba u sobi". Pa, to je tačno za pojedince koji rade nešto protivzakonito. Ali u mom slučaju, sretan sam što je sve legalno i hvalim se da sam crnac koji je došao iz siromaštva i na kraju pobijedio sve te me ne interesira šta bilo ko misli o meni. Sretan 4. juli, ovo je moja nezavisnost. Sada pustiti vatromet - napisao je u opisu snimka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.