OKOM KAMERE

Leo, gdje ti je ruka: Snimili ga kako suprugu hvata za stražnjicu

Snimka je samo dokaz da se Messi sjajno zabavljao na Ibici

Messi sa suprugom. Prtscreen

Avaz.ba

8.8.2019

Lionel Messi i Antonela Rokuco (Antonella Roccuzzo) krajem jula su partijali na Ibici. S njima su bili i prijatelji Luis Suarez, (Džordi Alba) Jordi Alba i (Cesk Fabregas) Cesc Fabregas sa svojim suprugama. A u uzavrelim španskim noćima, i strasti su bile na vrhuncu.

Iako su zajedno već dugo, te skupa imaju troje djece, Messi je pokazao da između njega i lijepe Antonelle i dalje ima vatre. Pojavila se snimka iz kluba Ushuaia na kojoj se vidi kako Barselonina zvijezda hvata svoju suprugu za stražnjicu.

Snimka je samo dokaz da se Messi sjajno zabavljao na Ibici unatoč incidentima koji su se samo redali. Najprije mu je tijekom jedne zabave prišao nepoznati napadač, verbalno ga napao, a onda je i fizički pokušao nasrnuti na njega. Srećom, incident su spriječili zaštitari koji su fudbalera odveli ga na sigurno.

Nekoliko dana kasnije stigla je i dojava o bombi u Messijevom automobilu koji je bio parkiran ispred zračne luke El Prat u Barseloni. Policijski psi osposobljeni za pronalaženje eksploziva pretražili su njegov i Suarezov automobil, ali srećom, pokazalo se da je riječ o lažnoj uzbuni.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.