BELGIJA Veliki seks-skandal

Procurile morbidne fotografije: Nogometaši nadrogirali i silovali djevojku

Vlasti započele istragu protiv igrača

J. A. / Avaz Sport
05.10.2019 09:56

Belgija: Seks-skandal

Foto: Screenshot

Veliki nogometni seks-skandal potresa Belgiju, a sve je krenulo u niželigaškom klubu Espoir Mineroisu. Nogometaši belgijskog kluba mogu se vidjeti na fotografijama koje su dospjele u javnost, a uz njih se nalazi razgolićena djevojka.

Na snimku se vidi djevojka koja puže po podu u gaćicama i jednom igraču pruža oralni seks. Nakon toga nastavlja puzati, a onda je na masažnom stolu preuzima drugi igrač i zatim se upuštaju u seksualni odnos.

Navodno je snimak napravio jedan od igrača nakon treninga, a povodom svega oglasila se i majka djevojke. Ona uvjerava javnost kako je njezina kći bila drogirana i da je riječ o silovanju.

- Postoje dokazi da moja kćerka nije bila ubrojiva. Želim sve ovo riješiti na sudu, ali igrači nisu sve rekli - rekla je njezina majka.

Jedan od igrača priznao je kako je cijela stvar otišla predaleko, ali odbacuje optužbe da je bilo silovanja i tvrdi kako je djevojka pristala na sve. Svejedno, belgijske vlasti započele su istragu protiv igrača. Fotografije pogledajte ovdje.

Komentari

NA VRH