OPTUŽBE

Svađaju se supruge engleskih fudbalera: Rebeka zbog Kolin prima prijetnje smrću

Kolin Runi i Rebeka Vardi: Nisu više prijateljice. expressandstar.com

E. J. / Avaz.ba

11.10.2019

Rebeka Vardi (Rebekah Vardy, 37) kaže da je dobila prijetnje smrću nakon što ju je supruga Vejna Runija (Wayne Rooney) optužila da stoji iza lažnih priča o njenom privatnom životu, od kojih su neke objavljene i u listu "The Sun".

Rebeka, televizijska rijaliti zvijezda, u braku je sa engleskim nogometašem Džejmijem Vardijem (Jamie Vardy) te očekuju peto dijete (u sedmom je mjesecu trudnoće). Ona je izjavila za "Daily Mail" da prima prijetnje putem društvenih mreža od momenta kada je Kolin Runi (Coleen Rooney, 33), objavila optužbe na njen račun.

Supruga rekordera prema broju postignutih golova u dresu reprezentacije Engleske obavijestila je svojih 1,3 miliona pratilaca na Twitteru da je otkrila da Vardi stoji iza objavljivanja lažnih informacija iz privatnog života Runijevih.

Kolin je navela da je pet mjeseci istraživala ko širi informacije sa njenog privatnog Instagram profila, a na kraju je otkrila da je to Rebeka Vardi.

- U posljednja 24 sata ovo je eskaliralo. Govore mi da bih trebala umrijeti, da bi moja djeca trebala umrijeti i da bi moje još nerođeno dijete trebalo umrijeti. Ja sam čvrsta, ali ovo me je rasplakalo. Ovo je užasno - izjavila je Vardi za "Daily Mail" iz Dubaija, gdje se nalazi na odmoru.

Vardi je dodala da bi rasprava sa Runi, njenom već bivšom bliskom prijateljicom (njihovi su muževi igrali zajedno u reprezentaciji), bilo samo gubljenje vremena, iako je sa njom obavila telefonski razgovor.

- Pitala sam je da li je svjesna šta je uradila. Mislila sam da mi je prijateljica, ali potpuno me je uništila. Rekla mi je: "Znaš, jako mi mi sviđala, što otežava sve ovo" - izjavila je Rebeka. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.