NOGOMET

Ko će koga nego svoj svoga: Sudija udario sudiju sleđa u glavu

Omišani na službenoj stranici kluba nisu spominjali incident sa sucima

Nezabiljen slučaj. Ilustracija

A. Ču. / Avaz.ba

17.11.2019

Utakmica 11. kola Prve Županijske lige Hrvatske između Omiša i Mladosti iz Prološca (3:3) ostala je u drugom planu zbog događaja nakon utakmice.

Na utakmici Županijske lige Splitsko-dalmatinske nakon utakmice došlo je do udaranja glavnog suca od strane drugog suca koji nije vršio nikakve dužnosti na toj utakmici.

- Prilikom ulaska u svlačionicu, ispred vrata, sudac je dobio udarac u glavu s leđa, osoba koja ga je udarila je Damir Mladin, nogometni sudac - napisao je u izvještaju poslije utakmice delegat susreta Denis Abramac.

Na službenim Facebook stranicama NK Omiš odmah nakon utakmice napisan je kratak izvještaj u kojem tvrde kako je sudac svirao 'vrlo upitni jedanaesterac za goste', a kasnije pišu kako: 'U samoj završnici susreta, u izglednoj prilici za gol, s leđa je srušen naš igrač, ali sudac (gle čuda!) ni ne pomišlja na jedanaesterac'.

Zanimljivo, Omišani na službenoj stranici kluba nisu spominjali incident sa sucima, a Dalmacija News piše kako je sudac koji je napao drugoga bio povezan s Omišanima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.