LUDNICA

Gvardiola dao blagoslov za orgije: Igrači Sitija slavili pobjedu uz 22 manekenke iz Italije

Iz Milana doletjele u Mančester

Avaz Sport

15.1.2020

Igrači Sitija slavili pobjedu uz 22 manekenke iz Italije. Screenshot

Pobjedu nad Aston vilom (6:1) nogometaši Mančester sitija proslavili su u velikom stilu, tačnije zabavom u hotelu u Mančesteru.

"Za potrebe proslave" iz Italije su stigle 22 manekenke i popularne Instagram zvijezde, kojima je klub platio avionske karte i hotelski smještaj.

"Mere Golf Resort and Spa" u Knutsfordu, nedaleko od naselja u kojem živi većina igrača aktuelnog prvaka Engleske, bio je poprište orgija, javljaju engleski tabloidi, a da su tamo bili u navedeno vrijeme, potvrđuju i instagramuše, koje su se pohvalile fotografijama sa zabave s nogometašima.

One su iz Milana doletjele u Mančester te su autobusom prevezene na njima nepoznatu lokaciju, na kojoj su im se ubrzo pridružili nogometaši.

Engleski mediji pišu da je Pep Gvardiola (Guardiola) dao svojim igračima dopuštenje za "noć opuštanja" u resortu, u kojem noćenje košta 150 funti (175 eura).

- U pitanju je zakašnjela praznična proslava kluba, koja je planirana mjesecima. Nismo, doduše, sigurni jesu li Gvardiola i žene i djevojke igrača znali da se "uvoze" manekenke da prave nogometašima društvo - kaže izvor sa zabave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.