ZABAVA

Procurila imena ljepotica koje su zabavljale nogometaše Mančester sitija: Na razuzdanom tulumu i Amira i Marta

Britanski mediji pišu da se sve odvijalo uz odobrenje trenera Pepa Gvardiole

Na zabavu stigle 22 djevojke. Instagram

Avaz.ba / Index.hr

15.1.2020

Nakon što se saznalo da su igrači Mančester sitija pobjedu nad Aston vilom proslavili razuzdanom zabavom s 22 ljepotice, u javnost su procurila i imena nekih od djevojaka koje su partijale s nogometašima u luksuznom hotelu.

Bilo je tu manekenki, balerina pa čak i sportskih novinarki, a većina njih snimcima sa zabave pohvalila se i na Instagramu koje su sad uglavnom ili zaključale za javnost ili sasvim obrisale. U javnost su procurila imena - Amira Paula, Marta Tejada, Kiara Đafrida (Chiara Giuffrida), Kiara Batola  (Chiara Battola) i Isa Rivera.

Ljepotice zabavljale nogometaše - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Sve djevojke su veoma popularne na Instagramu gdje ih prate deseci hiljada ljudi, a tokom zabave s nogometašima dijelile su snimke iz bazena, zatim snimke iz hotelskih soba na kojima otvaraju boce šampanjca, a neke su se pohvalile i snimcima doručka jutro nakon.

Balerina Batola čak je objavila i "naglasak" na Instagramu koji je nazvala Mančester, no nakon što je priča procurila u javnost profil je zaključala.


Doletjele u Mančester na zabavu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Britanski mediji pišu da se sve odvijalo uz odobrenje trenera Pepa Gvardiole (Guardiola), iako zasad nije poznato je li on znao da će i djevojke biti na razuzdanoj zabavi koju neki izvori opisuju kao "zakašnjeli božićni prijem kluba".

Pošto je na zabavi bilo i nekoliko italijanskih ljepotica, među kojima i sportska novinarka Kiara Đafrida, za cijeli slučaj su se zainteresirali i neki italijanski mediji koji sad pišu da su djevojke doletjele u Mančester upravo da "zabave" nogometaše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.