VAN TERENA

Nogometaš Sitija prevario suprugu: Napravio je dijete mojoj drugarici

Vjernost za njega predstavlja enigmu.

Kajl Voker i Eni Kilner. Agencije

J. A. / Avaz Sport

23.2.2020

Jedan od najplaćenijih igrača u Premijeršipu Kajl Voker (Kyle Walker) nije odolio svim čarima slave i novca koje donosi igranje za veliki klub.

Bek Mančester sitija već je sezonama standardan član postave i uživa povjerenje Pep Gvardiole (Guardiola). Međutim, van terena pravi prave pometnje i vjernost za njega predstavlja enigmu.

Naime, Voker je godinama varao suprugu Eni Kilner (Annie Kilner) s njenom najboljom drugaricom Laurin Gudmen (Lauryn Goodman), a problemi su se pojavili kada mu je javila da čeka bebu i da je on otac.

Englez je bio primoran javiti zakonitoj supruzi o situaciji u kojoj se našao, a ubrzo je morao pronaći novi stan koji ga košta oko 8 hiljada funti sedmično (9.555 eura) kako bi “pobjegao” i razbistrio misli van porodičnog doma. 

Eni mu nije oprostila prevaru, a nakon saznanja da njen suprug čeka svoje četvrto dijete, nazvala ga je običnom budalom i da se upravo pribojavala ovog scenarija.

- Nisam mogla vjerovati šta je uradio. Toga sam se najviše plašila. Osjećam kao da mi se cijeli svijet srušio kada sam čula te vijesti. Ne samo da me je prevario, već je napravio dijete mojoj drugarici -  kazala je ranije Eni.

Eni Kilner i Kajl Voker. Rastali se nakon 11 godina

Inače, Kajl je s Laurin Gudmen već određeno vrijeme u strastvenoj vezi, a priznala je da je radila iza leđa bivšoj drugarici. Trudnoća Laurin iznenadila je sve, pa i nju samu, posebno zbog činjenice da su joj rekli da neće moći da začne zbog bitke s endometriozom. 

- Kajl i ja čuvamo stvari privatno u odnosu na naše dijete i želim da to i ostane tako. Ovdje sam za podizanje svijesti o trudnoći - odgovorila je Laurin na pitanje da li će i Kajl pomoći u odgoju njenog prvog djeteta

Otkrila je i da li je  nervozna zbog toga što će biti samohrana majka. 

- Jesam, nervozna sam, moram priznati. Nisam nikada pomislila da ću to učiniti, ali puno jakih žena koje poznajem to već rade - poručila je žena koja se upetljala u život Sitijeve zvijezde.

Ona je još otkrila da nije istina kako je dijete s Kajlom začeto onda dok je još on bio u vezi s Eni.

- Želim jednom zauvijek stati u kraj tim pričama. Nas dvoje očekujemo dijete u aprilu i začeto je u trenucima kada smo oboje bili bez bivših partnera. Ovo je posljednji put da govorim na tu temu - poručila je Laurin.

Laurin Gudmen. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.