NOGOMET

Luka Jović ljut na srbijanske medije

Sa svojom djevojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti

Jović i Milošević. Instagram

Avaz.ba

27.2.2020

Fudbalera Real Madrida i reprezentacije Srbije Luku Jovića iz takta su izbacili natpisi pojedinih medija da je loš roditelj.

Natpisi koji su se danas pojavili u medijima da ga je njegova djevojka Sofija Milošević razdvojila od sina pred njegov rođendan izrevoltirali su fudbalera Real Madrida. 

Kao i svaki dobar roditelj, napadač je odgovorio na pisanje medija.

– S obzirom na to da pojedini mediji kojima ne želim da dajem reklamu pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom nisam htio da riskiram dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu, s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana – napisao je Jović. 

Potom je detaljnije objasnio svoje porodične odnose. 

– Sa svojom djevojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovdje, u Madridu, zajedno – napisao je Jović na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.