ŽIVOTNI KRAH

Nekad je zarađivao milione, a sada spava s kriminalcima i dilerima

Unatoč svemu što prolazi ne skida osmijeh s lica

Ronaldinjo u paragvajskom zatvoru. Twitter

Avaz Sport

10.3.2020

Ronaldinjo (Ronaldinho), jedan od najboljih nogometaša svih vremena, prolazi kroz jako teško razdoblje jer je zbog posjedovanja lažnog pasoša uhapšen u Paragvaju. Ronaldinjo i njegov brat sada se nalaze u zatvorskoj ćeliji s kriminalcima i dilerima i čeka suđenje.

Njihovi problem počeli su prošle srijede kada im je paragvajska policija pronašla krivotvorene dokumente. No uspjeli su se izvući jer je ustanovljeno kako su bili žrtve prijevare. No sve se ponovno zakompliciralo u petak, a Ronaldinjo je završio u pritvoru. 

Sud u glavnom gradu Paragvaja odredio im je pritvor do suđenja, jer su stranci koji su ilegalno ušli u zemlju, te postoji mogućnost da pobjednu. Suđenje za ilegalni ulazak u Paragvaj može trajati i do šest mjeseci, ali mediji nagađaju kako Ronaldinjo zbog svoje popularnosti neće dugo čekati svoje suđenje. 

Obojica su noć smještena u zgradi Nacionalne policije gdje su smješteni kriminalci koji čekaju suđenje. Sada se na društvenim mrežama pojavio nekoliko fotografija s mjesta događaja. Zanimljivo da Ronaldinjo unatoč svemu što prolazi ne skida osmijeh s lica koji ga je krasio sve godine dok je bio na vrhuncu slave.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.