SVIJET

Nogometaš porijeklom iz Bijeljine pobjegao iz karantina zbog djevojke

Bez dozvole napustio klub

Jović pobjegao iz karantina u Madridu. Agencije

Avaz.ba

18.3.2020

Napadač Reala Luka Jović bez dozvole je napustio klub iz Madrida iako je čitav tim stavljen u samoizolaciju, jer je košarkaš "Kraljevskog kluba" Trej Tompkins (Trey Thompkins) bio pozitivan na koronavirus, saznaje Informer.rs. 

Jović je pobjegao iz karantina u Madridu i došao u Beograd da bi bio sa svojom djevojkom Sofijom Milošević. 

Također, nogometaš koji je rođen na selu Batar kod Bijeljine, oglušio se o naređenje da ide u samoizolaciju s obzirom na to da je došao iz epicentar virusa, jer je u Španiji skoro 12.000 osoba zaraženo, dok je više od 500 umrlo. Prema mjerama koje je uvela Republika Srbija, bio je u obavezi da najmanje 14 dana boravi u karantinu. 

View this post on Instagram

📸🙌🏼

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Nejasno je kako je napadač Reala uspio doći u glavni grad Srbije s obzirom na to da je Španija obustavila međunarodni avio i kopneni saobraćaj zbog koronavirusa koji hara planetom.

Prema informacijama, Jović se na više načina pokušao prebaciti do Srbije. Zvao je brojne privatne aviokompanije, ali zbog novonastale situacije, nijedna nije dobila dozvolu da spusti avion u Madrid. Ipak, mladi napadač uspio je doći u Beograd i ove teške dane provest će s djevojkom.

View this post on Instagram

Emerald green 💚💚💚 in @lovenookie 💚💚💚

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.