OZBILJNE PRIJETNJE

Mekgregor vrijeđao novog UFC šampiona: Od tvojih zuba napravit ću ogrlicu

Džastin je u subotu na UFC-u 249 pobijedio Tonija Fergusona i kaže da se sada želi boriti protiv Habiba Nurmagomedova za pravu laku titulu

Mekgregor zaprijetio Geateju. Twitter

Avaz.ba

12.5.2020

Konor Mekgregor je poslao ozbiljne prijetnje Džastinu Geatjeu govoreći o njemu kao privremenom laganom šampionu UFC-a, nakon pobjede nad Tonijem Fergusonom na UFC 249.

- Tvoji zubi. Stavit ću ih u ogrlicu za kralja - rekao je Konor Džastinu, a prenosi TMZ.

Mekgregor je u ljutitoj Twitter objavi jučer rekao kako se želi boriti protiv Džastina, a čini se da neprijateljstvo dolazi od tvita iz 2019. godine u kojem je Geatje kritikovao Konora kao "sranje čovjeka, oca i muža."

Konor se sjetio objave i odgovorio: 

- Govorite o mojim vještinama kao otac? Vi ste kralj koji je mrtav. Nikada ne kaži da predstavljaš veliku naciju Sjedinjenih Američkih Država. 

Sa svoje strane, Džastin je neko vrijeme pozivao na svađu sa Konorom - rekavši da je TMZ Sports 2019. godine aktivno pokušao da natjera Konora da potpiše ugovor, ali Irac to nije učinio.

- Pokušavam da preokrenem psihologiju. Pokušavam da budem njegov prijatelj. Pokušavam na svakom putu da izvučem ovog čovjeka. I ne mogu da ga izvučem. A on zove Franki Edgar.

- Dakle, meni je ovo šamar u lice svim laganim svjetlima i zaista standard koji mi ovdje radimo.

Naravno, Džastin je u subotu na UFC-u 249 pobijedio Tonija Fergusona ... i kaže da se sada želi boriti protiv Habiba Nurmagomedova za pravu laku titulu.

Ali, borba sa Konorom mogla bi donijeti više para za Džastina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.