ODLUKE Supruga legendarnog košarkaša

Vanesa Brajant blokira fan stranice Kobija na mrežama

Teško je doći online i stalno viđati fotografije naše voljene Điđi i Kobija ispod svakog kvadrata na našim stranicama za istraživanje

Avaz.ba

Vanesa Brajant: Emocionalna poruka

Foto: Agencije


Vanesa Brajant (Vanessa Bryant) preko vikenda je obožavateljima Kobija Brajanta (Kobe) poslala emocionalnu poruku u kojoj je objasnila nedavne promjene koje je napravila na svojoj Instagram stranici kako bi mogla krenuti dalje nakon neočekivane smrti supruga.

Vanesa je zahvalila Kobijevim fanovima na podršci, no istaknula je i kako ona i njezina kći Natalia (17) moraju blokirati fan stranice obožavatelja njezinog supruga koje objavljuju fotografije Kobija i njihove kćeri Điđi (Gigi) koji su poginuli u nesreći nakon pada helikoptera 26. januara.

- Natalia i ja morali smo blokirati fan stranice jer je teško doći online i stalno viđati fotografije naše voljene Điđi i Kobija ispod svakog kvadrata na našim stranicama za istraživanje - napisala je Vanesaa.

  • Porodica Brajant

    Porodica Brajant

    Foto: Agencije


- Sve vas volimo, ali molimo vas da shvatite da smo to trebale učiniti kako bismo mogle krenuti dalje, ne zato što vas ne cijenimo - dodala je.

Natalija je sličnu poruku također podijelila na Instagramu, gdje je svojih više od milion pratitelja također obavijestila da im je zbog toga bilo "10 puta teže nositi se s gubitkom".

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na