U CENTRU PAŽNJE

Skandal o kojem bruji Italija: Atraktivna plavuša ostavila boksera zbog Zlatana

Navodno je reklama koju je Leota snimila s napadačem Milana kriva za cijelu priču

A. M. / Avaz Sport

Dileta i Zlatan zajedno snimili reklamu

Foto: Printscreen


Zlatan Ibrahimović je u posljednjih nekoliko sedmica tema brojnih evropskih medija koji svakodnevno pišu o tome šta radi na terenu, ali i van njega.

Veliku pažnju javnosti izaziva njegov privatni život i ljubavna veza, u koju je, navodno, uplovio sa prelijepom italijanskom novinarkom Diletom Leotom (Diletta Leotta).

Kako pišu italijanski mediji, atraktivna novinarka koja prati dešavanja u italijanskom fudbalu je ponovo sama, nakon što je raskinula vezu s bokserom Danijelom Skardinom za šta je glavni krivac bio Ibrahimović. 

Navodno je reklama koju je Leota snimila s napadačem Milana kriva za cijelu priču.

Njih dvoje su i ranije često komunicirali preko društvenih mreža, gdje su jedno drugom komentarisali objave, a tabloidi pišu da se nakon snimanja reklame Leote i Ibrahimovića izrodilo nešto više od poslovnog projekta, te su viđeni na večeri poslije meča Milana i Parme što je podgrijalo špekulacije o ljubavnom statusu Italijanke.

Ova vijest je iznenadila mnoge obzirom na to da je Ibrahimović u vezi sa Helenom Segar, koja je od njega starija 11 godina.

Nekadašnja manekenka, a danas marketing stručnjak ima veliku ulogu u životu proslavljenog sportiste, Ibra se oko svega konsultuje s njom.

Više o temi Zlatan Ibrahimović

SERIJA A
Ibrahimovićev šou protiv Sasuola
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na