IZMIŠLJENI INTERVJU

Oštra reakcija: Noletov tim izdao saopštenje o Bitcoin prevari

Narodna banka Srbije zatražila je da se emitovanje intervjua prekine, ali je bilo prekasno

Novak Đoković. AFP

Avaz Sport

1.8.2020

Danas se pojavila informacija kako je jedan web sajt u eter pustio izmišljeni intervju s Novakom Đokovićem kako bi sebi ''podigao cijenu''.

Zbog toga se oglasio tim najboljeg tenisera svijeta oštrom porukom.

- Tekst i navodi na temu Novakove navodne izjave o trgovanju kriptovalutama nisu istiniti. Nijedan detalj iz pomenutog teksta nije tačan, niti ima bilo kakvog uporišta u realnosti. Da bi se spriječile dalje špekulacije u vezi s tim, stvar je preuzeo advokatski tim Novaka Đokovića, koji će se sa pravne strane baviti istim - poručeno je iz Novakovog tima.

- Moj glavni način za sticanje zarade je novi program automatskog trgovanja kriptovalutama pod nazivom "Bitkoin era". To je najbolja prilika za sticanje malog bogatstva u kratkom periodu koju sam ikada vidio. Pozivam sve da probaju prije nego što je banke ugase - glasi izmišljena Đokovićeva izjava, a prenosi Informer.

- Možda ste skeptični jer zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to bio najveći i najlakši novac koji sam ikada zaradio. Pričam o dnevnoj pasivnoj zaradi koja iznosi desetine hiljada dinara. To je najbrži način da trenutno napravite zalihu novca. Ali to neće trajati još dugo jer će ga sve više i više ljudi otkrivati i banke će ga ugasiti zauvijek, dodao je navodno Novak uz pokazivanje "dokaza" na svom mobilnom telefonu.

Kako isti sajt navodi, Narodna banka Srbije zatražila je da se emitovanje intervjua prekine, ali je bilo prekasno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.