PLIJENILE PAŽNJU

Albanske seksi novinarke zasjenile utakmicu Tirane i Crvene zvezde

Među novinarkama je bilo i mnogo albanskih ljepotica, koje su svoje fotografije sa stadiona podijelile na Instagramu i mamile su uzdahe na tribinama

Avaz Sport

26.8.2020

Utakmica 2. pretkola Lige prvaka između Tirane i Crvene zvezde prošla je bez i najmanjeg incidenta i može se reći da je sport ovog puta pobijedio politiku i nacionalnu mržnju.

Iako je prije utakmice bilo provokacija navijača Tirane, na samom stadionu je sve bilo perfektno organizovano, a Zvezda je osjećala dobrodošlicu na svakom koraku u Tirani.

View this post on Instagram

Let’s Win This Game Boys !

A post shared by 𝑨𝑫𝑬𝑳 𝑳𝑨𝑴𝑰 (@adel_lami) on

Na "Air Albania" stadionu nije bilo gledalaca i može se reći da je i to utjecalo na fer i sportsku atmosferu. Sretnici koji su imali priliku da budu na tribinama su ekspedicije oba tima, kao i predstavnici albanskih medija i oni koji rade za Fudbalski savez Albanije.

Među novinarkama je bilo i mnogo albanskih ljepotica, koje su svoje fotografije sa stadiona podijelile na Instagramu i mamile su uzdahe na tribinama.


Obzirom na to da utakmica nije bila pretjerano kvalitetna, mnogima je vjerovatno bilo zanimljivije da gledaju albanske ljepotice.

View this post on Instagram

Sa je e g-j-atë ej? A.

A post shared by 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚 (@olimpia_smajlaj) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.