ZVIJEZDE

Rušio odbrane, pa onda sa ženinom sestričnom srušio i svoj brak

Nakon dugo vremena oglasila se bivša supruga

Kamila i Hulk: Žive u Kini. Instagram

Avaz Sport

10.9.2020

Sjajni Brazilac Hulk (34) godinama je rušio obrane u ruskoj i kineskoj ligi, a ovaj put je promijenio taktiku i srušio svoj - brak. Nogometaš koji po konstituciji uistinu izgleda kao istoimeni zeleni junak Hulk, bio je malo nestašan i ženu Iran Andželo (Angelo) je prevario s njenom sestričnom.

Ta afera bila je poznata već neko vrijeme, a nogometaš SIPG-a iz Šangaja i Kamila Andželo (Camila) vjenčali su se u martu. Kamila je samo dvije godine mlađa od svoje tetke, a za svojim je nekadašnjim tetkom otišla i u Kinu.

Hulk i njegova bivša supruga Iran su čak 12 godina bili u braku, ali sve je otišlo u vjetar nakon što se bivši brazilski reprezentativac zbližio s sestručnom koja mu se dopala. Toliko da je odlučio raskinuti svoj brak i ostaviti troje djece.

Iran Angelo se oglasila za portugalske medije i nakon jako dugo vremena otvorila svoje srce. Kaže da se i dan danas ne može pomiriti s onim što joj se dogodilo. Muž joj je zabio nož u leđa, a pogotovo sestrična.

- Kao da sam pokopala živu kćer. Budim se i odlazim spavati ne shvaćajući zašto mi se sve dogodilo. Bolovi su vrlo veliki, ponekad mislim da će mi iščupati srce. Bila mi je kao kćerka. Sve sam dala toj djevojci otkako je došla na svijet. Toliko sam puta žrtvovala svoje snove da bi se njeni ostvarili. I ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novca, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju, sve, priča Iran koja i dalje ne može doći sebi, prenosi "24sata".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.