HRVATSKA

Igrači Dinama odbili dati izjave atraktivnoj voditeljici

Nakon pobjede nad Hajdukom

Mirta Šurjak. HNK HAJDUK SPLIT

Piše: A. V. / Sport Avaz

13.9.2020

Dinamo Zagreb jučer je u najvećem hrvatskom derbiju slavio u Splitu protiv Hajduka (1:2), a nakon utakmice igrači gostiju odbili su se pojaviti u emisiji Hajduk TV, koju vodi atraktivna Mirta Šurjak.

Mirta je svom sagovorniku Jošku Španjiću rekla kako su igrači Dinama dobili poziv za gostovanje, ali se nisu odazvali.

- Pozvani su i igrači Dinama, ali eto, nisu bili raspoloženi za gostovanje u studiju. Malo to i čudi s obzirom na rezultat - rekla je Mirta.

- Čudi i malo je nekorektno - rekao je Španjić, a Mirta je dodala:

- Uvijek su u studiju igrači obje momčadi jer je to profesionalno, i svi se odazovu, pobijedili ili izgubili. No igrači Dinama nisu došli...

- Vrlo nekorektno, nisam se nadao tome - rekao je Španjić.

Nakon ove izjave atraktivne Mirte, oglasili su se i iz Dinama.

- Dinamo ima obavezu prema nositelju TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji to često eskiviraju. Ovdje je riječ o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Evropi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju prije utakmice, a ne da ih se navlači za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda naučiti s vremenom – poručili su iz Dina,a.

Ubrzo je stigao i odgovor Hajduka.

- Moramo demantirati navode glasnogovornika Dinama koji je izjavio da se igrače potezalo za rukav nakon utakmice. Glasnogovornika Dinama se pitalo želi li da njegovi igrači sudjeluju u Hajdukovoj emisiji na što je on odgovorio: “Ne biste ni vi došli u našu emisiju”. Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima dala prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu press službe ili glasnogovornika gostujućeg kluba, a tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo – naveli su iz Hajduka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.