DRUGA STRANA SPORTA

Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi najljepša sakupljačica loptica koju je svijet vidio

Zanosna djevojka se zove Fernanda Maia Carelli, a ostala je usko vezana uz svijet sporta

Fernanda Maia Carelli i Rafael Nadal. Printscreen

Avaz.ba

1.10.2020

Ukoliko imate dobro sjećanje, a uz to ste i veliki zaljubljenik u tenis, onda se sigurno sjećate prizora s turnira Rio Open iz 2014. godine kada se cijeli svijet upitao ko je ta prelijepa djevojka koju su doveli da sakuplja loptice.

Stajala je mlada dama tokom većeg dijela turnira uz slavnoga Španjolca Rafaela Nadala te mu dosta često otimala pozornost, što su budne oči televizijskih kamera u više navrata uhvatile. 

Djevojka je brzo od internetske publike dobila titulu ''najljepše sakupljačice loptica koju je svijet vidio'' te je radoznalima dosta dugo trebalo da otkriju njezin identitet i zavire na njezin profil na Instagramu.

Zanosna djevojka se zove Fernanda Maia Carelli, a ostala je usko vezana uz svijet sporta pa danas radi kao sportska komentatorica na radijskoj stanici Mix Fm, kao televizijska voditeljica u sportskom programu ''SBT Esporte Rio'.


Sve to potvrđuju informacije na njezinu profilu, a na internetu smo također pronašli i podatak da se u međuvremenu udala i rodila dvoje djece.

Pogledajte kako Fernanda Maia Kareli izgleda danas:

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.